« VorigeVolgende »
Een man ligt 's nachts samen met z'n vrouw in bed te slapen als plotseling de bel gaat. Hij draait zich om, kijkt op de wekker en ziet dat het half 3 is. Bekijk het maar, denkt hij en draait zich weer om. Dan tikt zijn vrouw hem op de schouder en zegt: "Ga je niet kijken wie er aan de deur staat?"

Dus met veel pijn en moeite komt hij uit bed en gaat naar beneden. Hij opent de voordeur en daar staat een of andere man die vraagt: "Zou je me even kunnen helpen met duwen?" "Nee! Ga weg! Het is half 3. Ik lag in bed te slapen," zegt de man en gooit de deur dicht.

Hij gaat terug naar boven en vertelt zijn vrouw wat er was gebeurd en zij zegt: "Je bent een eikel! Weet je nog die nacht dat wij met een kapotte auto stonden in de stromende regen en we die man uit bed moesten bellen om ons weer op weg te helpen. Wat had jij gedaan als hij had gezegd dat we moesten opdonderen?"

Dus hij gaat weer het bed uit, kleedt zich aan en gaat naar beneden. Hij opent de deur en ziet de man nergens meer. Hij roept: "Hé, hallo? Moet je nog geduwd worden?" Hij hoort een stem: "Ja, alstublieft!" Hij kan die man nog steeds niet zien en roept: "Waar ben je?" En de stem antwoordt: "Ik zit hier op de schommel!"
Wil je me helpen duwen?
12-01-2012 17:15 - 19440x bekeken
Reacties weergeven »
Aanbevolen
Plaatje
Moderne camper
19266x bekeken
122 maanden geleden
90%
Plaatje
Kussende rotsen
640x bekeken
5 maanden geleden
100%
Plaatje
Tekening blaast zichzelf uit
23816x bekeken
124 maanden geleden
94%
Plaatje
Mario Kart in real life
21185x bekeken
124 maanden geleden
91%


Alles Plaatjes »Alles Video's »© 2021 Pinguin Pablo | Desktop weergave